Despre noi

Oferim consultanta, gestionarea dosarului, intocmirea documentelor necesare, negociere cu firma de asigurari, reprezentare juridica prin avocati specializati, intermediere financiara pentru obtinerea de despagubiri pentru victimele unor accidente rutiere, accidente de munca. Experienta 24 de ani în structuri de elită ale poliţiei române, pregătire în condiţii speciale cu parteneri din S.U.A. : F.B.I. şi United States Marshals Service, B.K.Austria, Germania, numeroase diplome de recunoaştre a rezultatelor obţinute.

cof
cof
cof
cof
cof

Colaborare cu:

  • Biroul Individual de avocat Nelu Taşcă – specialist în drept penal
  • Biroul Individual de avocat Anamaria Taşcă – specialist în drept civil

Care au o bogată experienţă în domeniul recuperării de creanţe şi obţinerii de despăguiri de la societăţile de asigurări;

Colaborare cu birouri de avocatură din ţară şi din Italia, Spania,Marea Britanie, cu rezultate notabile în domeniu. Colaborare cu specialişti şi experţi foarte buni în domeniu, pentru a asigura succesul acţiunilor noastre pentru dumneavoastră. O evaluare corectă a sumelor compensatorii pentru suferinţa şi pagubele pe care le-aţi suferit.

DIN REZULTATELE NOSTRE:Pentru a păstra confidențialitatea cu privire la clienții noştri şi pentru a respecta Legea privind protecția datelor cu caracter personal, cazurile finalizate prin negociere nu le putem exemplifica în spațiul public. Din cazurile mai elocvente finalizate în instanță exemplificăm:

- Dosarul nr. 8061/94/2010 judecat în primă instanță la Judecătoria Buftea, în care valoarea despăgubirilor obținute a fost de 550.000 euro.

- Dosarul 26769/302/2013 judecat în primă instanță la Judecătoria Sector 5, în care valoarea despăgubirilor obținute a fost de 160.000 euro plus acordarea unei pensii lunare de întreținere a copilului de 200 euro/ lună.

- Exemplele pot continua, însă mai multe detalii vă putem oferii personal în cadrul unei întâlniri de lucru cu un consultant al nostru.

* * * C.U.I. 37317564 Certificat de inregistrare seria B numarul 3380055
Contactati-ne